eerste pagina vorige pagina volgende pagina laatste pagina

Gastenboek

Inzendingen 1441 tot 1450 van 1527

6/9/2003

Vera Pieters, Oostende

Op 12 juli 03 kochten wij een beaglepup die we Bono noemden. Na een week van kommer en zorgen (Bono was helemaal uitgedroogd en werd behandeld in de dierenkliniek) kregen we ons hondje weer mee naar huis. Nu is hij bijna 2 maanden bij ons en hij zit vol levenslust en energie en hij weegt inmiddels al 8 kilo (wat een verschil met de 2 kilo van in het begin!). Niettegenstaande dat onze haren soms grijs worden (er passeert geen avond dat hij voor 23 uur moe is) toch zijn we gelukkig dat hij bij ons is!!!

2/9/2003

Martine Lachat, Lochristi

Bedankt voor het prachtig, lief poesje. Groetjes van Maaike en Martine

26/8/2003

Kathy Vanwynsberghe, Izegem

Rashondenfokkerij Acantus was voor ons werkelijk de beste keuze voor de aankoop van onze honden. We kregen (en krijgen) er alle informatie die we ons maar konden indenken en steeds op dezelfde vriendelijke manier. Als trotse eigenaars van twee Acantus Bulldogs nodigen wij iedereen dan ook uit ook onze eigen website eens te bezoeken

18/8/2003

jessica denorme, heestert

we willen graag een hond die zo klein mogelijk blijft ???? graag een antwoord
vanwege jessy ,arno,nadine

****ANTWOORD****

Er zijn verschillende rassen die klein blijven maar elk van deze rassen heeft enerzijds zijn eigenschappen en anderzijds een uitzicht waar je voorstander moet voor zijn. Wij nodigen jullie uit de verschillende rassen bij ons te komen bezichtigen waarbij wij graag jullie vragen beantwoorden.

15/8/2003

Stijn Vandenabeele, Middelkerke

Het is een site, waar je uren kan op kijken. Hier wordt niet enkel de kwekerij gepromoot, maar hier wordt tenminste nog wat tijd besteed aan de opvoeding en de verzorging van een hond. Mensen kies een hond die bij u past!

8/8/2003

Alain & Dorine N., Wenduine

Een 2-tal maanden geleden kochten wij bij jullie een labrador-teefje. Onze tascha is ondertussen 4 maanden oud en is een leuke, ondeugende & lieve speelkameraad geworden van het ganse gezin. Ze is een 3-tal weken geleden, toen we een weekje op reis gingen, even terug opgevangen door jullie. Zo konden we met een gerust gemoed vertrekken Waarvoor onze dank. Als we nog eens in de buurt zijn zullen we zeker en vast eens langskomen.

8/8/2003

els jansen, gent

Beste, Meer info over een ras. Komen deze rubrieken binnenkort bij alle beschikbare rassen staan ? graag zodat wij een ras kunnen kiezen dat het beste bij ons past

****ANTWOORD ****

Meer beschrijvingen komen binnenkort op onze website.

2/8/2003

webmaster Acantus rashondenfokkerij, Oudenburg

De laatste tijd worden veel vragen via de gastenboek gesteld. Wij wensen er nogmaals de nadruk op te leggen dat vragen liefst gesteld worden via info@acantus.be. De gastenboek wordt best niet gebruikt voor persoonlijke vragen ...

Dank voor uw begrip.

het Acantus-team

2/8/2003

Sébastien D., Brugge

Ik heb vandaag de faciliteiten bezocht, vriendelijk onthaal, alles is zeer net en onderhouden, mooie gezonde ouderhonden en vele rassen beschikbaar. Ik ben zonder pup naar huis gekeerd maar wel met een goeie indruk, hier kan ik met een gerust gemoed een pup aanschaffen. cheers!

21/7/2003

bart snauwaert , sint-kruis

het is voor te vragen als een jack russell terrier kan geplaatst worden op een appertement heeft die veel loping nodig en hoeveel een pup kost bij jullie met dank bart

**** ANTWOORD ****

Een Jack Russell is niet de meest geschikte rassoort voor op appartement hoewel het wel kan natuurlijk ... Voor alle verdere info vragen wij u te mailen naar info@acantus.be. De gastenboek is immers niet het meest geschikte medium om vragen te beantwoorden.

 

   Acantus Rashonden
   Oude Brugseweg 110
   8460 Oudenburg
   GSM + 32 495 24 74 89
   GSM +32 474 32 48 97
   info@acantus.be

 
 

Openingsuren => 0495 24 74 89 of info@acantus.be
Maandag -   10u00 - 18u00 
Dinsdag.  -   10u00 - 18u00
Woensdag -  10u00 - 18u00
Donderdag & Feestdagen   GESLOTEN
Vrijdag        13u -17u30
Zaterdag     10u00 - 17u00
Zondag       10u00 - 17u00

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De Ouders van Uw pup

Wanneer U op zoek bent naar een nieuwe huisvriend. Is het zeer belangrijk dat U de juiste keuze maakt.
Heeft U niet echt een idee welk ras bij U zou passen? Kom gerust een kijkje nemen bij ons, aan de hand van Uw wensen en verwachtingen kunnen wij, samen met U zoeken naar de ideale hond voor U. We kijken samen met U wat het beste zou passen in Uw levenstijl, in Uw gezin. We geven U ons advies en helpen U dus graag verder. 
Wij tonen U met plezier onze kraamafdeling. Eveneens de ouders van de pups kunt U steeds bij ons hier ter plaatse ontmoeten. Dit geeft U een beeld van hoe de schattige pup er later zal uitzien eens hij/zij volwassen is.
Als pup is hij maar even, als volwassen hond voor de rest van zijn leven !!
 

 
 

Ontmoet Uw pup vanaf de geboorte !

Wenst U dat wij U op de hoogte houden van een aankomende of een toekomstige geboorte? Dan kunnen wij U op onze wachtlijst plaatsen. Dit kan door ons een mail te sturen, wij bezorgen U de nodige info wat U dient te doen om op de wachtlijst geplaatst te worden.
Staat U op de wachtlijst? Van zodra de pups geboren worden, krijgen de mensen op die op onze lijst staan een seintje met dit vreugdevolle nieuws. Pas enkele dagen later kondigen wij het aan op onze website zodat iedereen het kan zien. Maw eens U op de lijst staat heeft U een voorsprong. 
Eens U de mailing ontvangen hebt met het heugelijke nieuws kan er dan op kraambezoek gekomen worden. 
Er is geen enkele verplichting verbonden aan deze lijst. U wordt enkel verwittigd van de geboorte.