Labrador Retriever

intro

Op Zoek naar een Labrador? Klik hier ( in de kleuren chocolat, blond of zwart hebben wij soms pupjes)

  
 

Een intelligente kortharige Retriever. Hij heeft een opvallende staart, dik aan de aanzet en zonder bevedering. Hij heeft een stevig lijf, een brede schedel, brede neus en een krachtige nek.

Karakter:

Een Labrador is een stabiele, goedgehumeurde, aanhankelijke en zeer actieve hond. Ze hebben een zeer sociale instelling. Agressie of schuwheid is ze vreemd. Verder zijn ze erg intelligent, ze werken graag met en voor hun baas, en ze zijn doorgaans gehoorzaam en meegaand.

Sociale aanleg:

Deze sociale honden gaan in aanleg uitstekend om met andere honden. Eenmaal goed gesocialiseerd kunnen ze het prima vinden met andere huisdieren. Ten opzichte van kinderen stellen ze zich doorgaans geduldig en goedmoedig op. Labradors zijn mensenvrienden en niet bijzonder waaks. Ze zullen U waarschuwen wanneer er bezoek is maar daar blijft het bij.

Geschiedenis

Hij komt van Newfoundland, waar hij de vissers hielp met het binnenbrengen van de netten. Tegenwoordig zijn labradors uitstekende jachthonden, maar ook fijne blindegeleidehonden. Met hun fijne neus zijn ze ook als speurhond (drugs en explosieven) pupulair.

samenvatting

  • Herkomst: Canada
  • Oorspronkelijke bedoeling: opzoeken en apporteren van waterwild
  • Ontstaan: 19e eeuw
  • Grootte: 54 tot 57 cm
  • Gewicht: 25 tot 34 kg
  • Temperament: meegaand, vriendelijk

Hebt U vragen over dit ras of wenst U pups van deze hond te reserveren, stuur ons dan een mailtje.

Foto's van de Toekomstige ouders komen binnenkort online. In afwachting hiervan bent U steeds welkom om hen hier ter plaatse te komen ontmoeten.

 
 
 

 

   Acantus Rashonden
   Oude Brugseweg 110
   8460 Oudenburg
   GSM + 32 495 24 74 89
   GSM +32 474 32 48 97
   info@acantus.be

 
 

Openingsuren => 0495 24 74 89 of info@acantus.be
Maandag -   10u30 - 17u30 
Dinsdag.  -   10u30 - 17u30
Woensdag -  10u30 - 17u30
Donderdag & Feestdagen   GESLOTEN
Vrijdag        13u -17u30
Zaterdag     10u00 - 16u30
Zondag       10u00 - 16u30 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De Ouders van Uw pup

Wanneer U op zoek bent naar een nieuwe huisvriend. Is het zeer belangrijk dat U de juiste keuze maakt.
Heeft U niet echt een idee welk ras bij U zou passen? Kom gerust een kijkje nemen bij ons, aan de hand van Uw wensen en verwachtingen kunnen wij, samen met U zoeken naar de ideale hond voor U. We kijken samen met U wat het beste zou passen in Uw levenstijl, in Uw gezin. We geven U ons advies en helpen U dus graag verder. 
Wij tonen U met plezier onze kraamafdeling. Eveneens de ouders van de pups kunt U steeds bij ons hier ter plaatse ontmoeten. Dit geeft U een beeld van hoe de schattige pup er later zal uitzien eens hij/zij volwassen is.
Als pup is hij maar even, als volwassen hond voor de rest van zijn leven !!
 

 
 

Ontmoet Uw pup vanaf de geboorte !

Wenst U dat wij U op de hoogte houden van een aankomende of een toekomstige geboorte? Dan kunnen wij U op onze wachtlijst plaatsen. Dit kan door ons een mail te sturen, wij bezorgen U de nodige info wat U dient te doen om op de wachtlijst geplaatst te worden.
Staat U op de wachtlijst? Van zodra de pups geboren worden, krijgen de mensen op die op onze lijst staan een seintje met dit vreugdevolle nieuws. Pas enkele dagen later kondigen wij het aan op onze website zodat iedereen het kan zien. Maw eens U op de lijst staat heeft U een voorsprong. 
Eens U de mailing ontvangen hebt met het heugelijke nieuws kan er dan op kraambezoek gekomen worden. 
Er is geen enkele verplichting verbonden aan deze lijst. U wordt enkel verwittigd van de geboorte.