Waar vind U ons ?

Acantus Rashonden
Oude Brugseweg 110
8460 Oudenburg

                  

          
     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een gedetaileerde route beschrijving vind U hier:
 

Route vanuit Brussel, Antwerpen en Gent 

Auto snelweg Gent - Brugge - Oostende E40: Afrit Jabbeke. Aan het einde van de afrit naar links, richting Jabbeke - Gistel.
Deze baan volgen tot U op een T - punt komt (gistelsesteenweg). Hier slaat U rechts af richting Gistel en volgt U deze weg zo'n 6 à 7 km tot U aan de tweede stoplichtingen ( kerk westkerke) komt en daar slaat U rechts af richting Oudenburg.

Na 400 meter slaat U de eerste straat rechts af en rijdt U bijna door tot op het einde. Er is een parking voorzien om Uw wagen te plaatsen recht voor de deur. 

Route vanuit Kortrijk  

Autosnelweg Kortrijk - Brugge - Oostende E17: Afrit Jabbeke. Aan het einde van de afrit naar links, richting Jabbeke - Gistel.
Deze baan volgen tot U op een T - punt komt (gistelsesteenweg). Hier slaat U rechts af richting Gistel en volgt U deze weg zo'n 6 à 7 km tot U aan de tweede stoplichtingen ( kerk westkerke) komt en daar slaat U rechts af richting Oudenburg.

Na 400 meter slaat U de eerste straat rechts af en rijdt U bijna door tot op het einde. Er is een parking voorzien om Uw wagen te plaatsen recht voor de deur. 

Route vanaf de kustlijn

Autosnelweg De Panne - Brugge: Afrit Gistel. Op het einde van de afrit komt U op een T, Daar slaat U rechts af. Deze baan volgt U tot aan de eerst volgende verkeerslichten.  Aan de verkeerslichten slaat U links af en vlolgt U deze baan recht door Gistel.  Deze baan volgt U dan ook tot U aan het rondpunt komt ter hoogte van Westkerke. Daar neemt U de 3de afslag richting Oudenburg.

Na 400 meter slaat U de eerste straat ( Oude brugseweg ) rechts af en rijdt U bijna door tot op het einde van deze straat. Acantus vind U aan de rechterkant van deze straat. Rechttegenover Acantus is er parkeer gelegenheid voorzien voor Uw wagen.

Route vanuit Oostende en omstreken

Autosnelweg richting Zandvoorde. U neemt de eerste afrit nl Zandvoorde. Op het einde van deze afrit komt U 2 x op een T punt, hier slaat U 2 x rechts af richting Zandvoorde- Centrum. U rijd het Centrum van Zandvoorde helemaal door. Tot aan de zandvoorde brug.

Hier komt U aan verkeerslichten om de brug over te gaan. Hier gaat U terug rechtdoor, richting Oudenburg - Centrum. U komt op een kruispunt aan het einde van deze baan en U slaat hier Rechts af richting Westkerke. U bevind zich bij het nemen van deze baan op de westkersestraat.

Wanneer U een 3 tal km verder bent, ziet U voor U de verkeerslichten van westkerke, U neemt de laatste straat VOOR de lichten en U slaat hier links af naar de oude brugseweg.
U volgt de oude brugseweg bijna tot op het einde. U vind ons aan de rechterzijde van de straat. Recht tegenover Rashonden Acantus hebt U parkeer gelegenheid voor Uw wagen.

 

   Acantus Rashonden
   Oude Brugseweg 110
   8460 Oudenburg
   GSM + 32 495 24 74 89
   GSM +32 474 32 48 97
   info@acantus.be

 
 

Openingsuren => 0495 24 74 89 of info@acantus.be
Maandag -   10u30 - 17u30 
Dinsdag.  -   10u30 - 17u30
Woensdag -  10u30 - 17u30
Donderdag & Feestdagen   GESLOTEN
Vrijdag        13u -17u30
Zaterdag     10u00 - 16u30
Zondag       10u00 - 16u30 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De Ouders van Uw pup

Wanneer U op zoek bent naar een nieuwe huisvriend. Is het zeer belangrijk dat U de juiste keuze maakt.
Heeft U niet echt een idee welk ras bij U zou passen? Kom gerust een kijkje nemen bij ons, aan de hand van Uw wensen en verwachtingen kunnen wij, samen met U zoeken naar de ideale hond voor U. We kijken samen met U wat het beste zou passen in Uw levenstijl, in Uw gezin. We geven U ons advies en helpen U dus graag verder. 
Wij tonen U met plezier onze kraamafdeling. Eveneens de ouders van de pups kunt U steeds bij ons hier ter plaatse ontmoeten. Dit geeft U een beeld van hoe de schattige pup er later zal uitzien eens hij/zij volwassen is.
Als pup is hij maar even, als volwassen hond voor de rest van zijn leven !!
 

 
 

Ontmoet Uw pup vanaf de geboorte !

Wenst U dat wij U op de hoogte houden van een aankomende of een toekomstige geboorte? Dan kunnen wij U op onze wachtlijst plaatsen. Dit kan door ons een mail te sturen, wij bezorgen U de nodige info wat U dient te doen om op de wachtlijst geplaatst te worden.
Staat U op de wachtlijst? Van zodra de pups geboren worden, krijgen de mensen op die op onze lijst staan een seintje met dit vreugdevolle nieuws. Pas enkele dagen later kondigen wij het aan op onze website zodat iedereen het kan zien. Maw eens U op de lijst staat heeft U een voorsprong. 
Eens U de mailing ontvangen hebt met het heugelijke nieuws kan er dan op kraambezoek gekomen worden. 
Er is geen enkele verplichting verbonden aan deze lijst. U wordt enkel verwittigd van de geboorte.