Rashonden ACANTUS ...

Waar de hond op de eerste plaats komt

Foto Boven : Engelse Cocker 
Steeds vrijblijvend welkom tijdens onze openingsuren 
 
Dinsdag 26/09 uitzonderlijk gesloten om 16u30
 

Maandag - Woensdag van 10u00- 18u 
Donderdag & Vrijdag Voormiddag GESLOTEN 
Vrijdag Open vanaf 13u-17u30
Zaterdag OPEN van 10u00 -17u00
Zondag van 10u00 - 14u00


We laten onze pups enkel naar gezinnen vertrekken waarmee we kennis hebben gemaakt.

Bij ons heeft u altijd de mogelijkheid om zowel de moeder als de vader van de pups ter plaatse te ontmoeten!

Vanaf de geboorte bent u welkom om de moeder en haar kroost te bezoeken en ze op te zien groeien totdat ze klaar zijn om naar hun nieuwe warme thuis te gaan.

Wij zijn een familie uit West-Vlaanderen (Oudenburg – Roksem) die van onze hobby ons beroep heeft gemaakt. Het begon allemaal met onze Jack Russell genaamd "Smurf", die in onze douche bevallen is. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een professionele fokkerij, waar familie, sociaal zijn, raszuiverheid, goede service, ervaring en openheid onze belangrijkste troeven zijn.

Met trots stellen wij hier onze pups en volwassen honden aan u voor. We specialiseren ons in enkele rassen die uitsluitend door onszelf gefokt worden. U heeft de mogelijkheid om een pup te reserveren vanaf de geboorte,
en u bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen.

Hierdoor kunt u altijd kennismaken met beide ouders van uw pup! U kunt bij ons een pup reserveren zodra ze geboren zijn en deze regelmatig komen bezoeken om hem of haar te zien opgroeien voordat ze mee naar huis mogen. Op deze manier leert u de pup kennen en leert de pup u kennen, waardoor de overgang naar uw thuis over het algemeen soepeler verloopt omdat u en uw gekozen pup al een band hebben opgebouwd.

De pup komt dan ook thuis in een omgeving waar hij de geur herkent en zich meer op zijn of haar gemak voelt. Door de ouders te zien, kunt u ook een beeld krijgen van hoe uw pup er als volwassene uit zal zien!

Het is een unieke ervaring om uw gekozen pup te zien opgroeien, ze worden zo snel groot. U bent altijd welkom om langs te komen en hem of haar te bezoeken in het nestje, vanaf de geboorte in onze Materniteit. Dus u ziet niet alleen uw pup opgroeien, onze materniteit is toegankelijk voor iedereen.

We fokken verschillende rassen, variërend van kleine rassen zoals Pomeranian, Dwergkeesjes, Brabancon, Shih Tzu, Brusselse Griffon, tot middelgrote rassen zoals Franse Bulldog, Cavalier King Charles, Engelse Cocker, Shiba Inu, en ook enkele grote rassen zoals Vizsla, Golden en Labrador Retriever, ...

Bij ons GEEN "Showroom" waar U enkel de pups te zien krijgt. Want wij hebben een speciale kraamafdeling waar de pups verzorgd en gesocialiseerd worden door ons vakkundig team. Waar U Mama kunt ontmoeten met haar pups. U deze zelf kunt opvolgen vanaf de geboorte. Iedere hond van groot tot klein verdient en krijgt ook de beste verzorging. Daarom werken wij nauw samen met onze dierenarts, die ons dagelijks assisteren bij de verzorging van onze honden.

Tevens krijgt U de mogelijkheid om een pup te kiezen terwijl deze nog bij de mama vertoeft. Zo kunt U de opgroei van Uw pup van dichtbij en vrij vroeg meemaken. Zo staat U zelf mee aan de basis van zijn of haar socialisatie, door Uw gekozen pup regelmatig te komen bezoeken zult U merken dat wij niets te verbergen hebben, U leert gaandeweg Uw pup kennen en kunt hem of haar zelf mee opvolgen tot deze mee mag naar zijn of haar nieuwe thuis. Eveneens crieërt U reeds een band met de door U gekozen pup waardoor de overgang naar zijn nieuwe thuis doorgaans wat vlotter verloopt.
Al onze pups worden verschillende malen ontwormd, gevaccineerd (3x !) , verschillende malen gecontroleerd door de dierenarts alsook voorzien van een microchip en Europese pas (Belg - BE)
STEEDS kunt U bij ons ook kennis maken met beide ouders van Uw pup. Graag tonen wij U ook de Papa van Uw gekozen pup. Zo heeft U zekerheid van Uw pup, en kunt U zelf al een beeld vormen van hoe Uw pup er later zal uitzien.

Bent U op zoek naar een puppy of hond waarmee U uw leven wilt delen, kom dan gerust eens langs bij Rashonden ACANTUS. Wij houden eraan om U steeds het best mogelijke advies te geven bij aankoop van een pup, ook in verband met voeding en opvoeding.. Ook na aankoop van Uw trouwe viervoeter kunt u steeds bij ons terecht. Heeft U later vragen omtrend zijn opvoeding, zijn voeding,... Kortom alles wat met Uw trouwe viervoeter te maken heeft, aarzel dan niet en contacteer ons. Waar wij kunnen helpen wij U graag verder.

Bij Rashonden ACANTUS bent U steeds geheel vrijblijvend welkom, U komt gewoon langs tijdens onze openinsguren wanneer dit U het beste past! Past het niet tijdens de openingsuren, Geen probleem bel ons gerust eens op wij maken dan wel een afspraak met U zodat U toch kunt langskomen.  Zodat U dan kennis kunt maken met zowel beide ouders als met hun pups.

Heeft U vragen voor ons, kom gerust langs ( op afspraak) wij helpen U graag verder. Wenst U op de hoogte gehouden te worden van een toekomstige geboorte zoals van Pomeriaan, Dwergkees, Labrador ( chocolade bruin & Blond ) Franse Bulldog, Cavalier King Charles, Engelse Cocker,.. Vraag gerust meer info aan ons. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

   Acantus Rashonden
   Oude Brugseweg 110
   8460 Oudenburg
   GSM + 32 495 24 74 89
   GSM +32 474 32 48 97
   info@acantus.be

 
 

Openingsuren => 0495 24 74 89 of info@acantus.be
Maandag -   10u00 - 18u00 
Dinsdag.  -   10u00 - 18u00
Woensdag -  10u00 - 18u00
Donderdag & Feestdagen   GESLOTEN
Vrijdag        13u -17u30
Zaterdag     10u00 - 17u00
Zondag       10u00 - 17u00

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De Ouders van Uw pup

Wanneer U op zoek bent naar een nieuwe huisvriend. Is het zeer belangrijk dat U de juiste keuze maakt.
Heeft U niet echt een idee welk ras bij U zou passen? Kom gerust een kijkje nemen bij ons, aan de hand van Uw wensen en verwachtingen kunnen wij, samen met U zoeken naar de ideale hond voor U. We kijken samen met U wat het beste zou passen in Uw levenstijl, in Uw gezin. We geven U ons advies en helpen U dus graag verder. 
Wij tonen U met plezier onze kraamafdeling. Eveneens de ouders van de pups kunt U steeds bij ons hier ter plaatse ontmoeten. Dit geeft U een beeld van hoe de schattige pup er later zal uitzien eens hij/zij volwassen is.
Als pup is hij maar even, als volwassen hond voor de rest van zijn leven !!
 

 
 

Ontmoet Uw pup vanaf de geboorte !

Wenst U dat wij U op de hoogte houden van een aankomende of een toekomstige geboorte? Dan kunnen wij U op onze wachtlijst plaatsen. Dit kan door ons een mail te sturen, wij bezorgen U de nodige info wat U dient te doen om op de wachtlijst geplaatst te worden.
Staat U op de wachtlijst? Van zodra de pups geboren worden, krijgen de mensen op die op onze lijst staan een seintje met dit vreugdevolle nieuws. Pas enkele dagen later kondigen wij het aan op onze website zodat iedereen het kan zien. Maw eens U op de lijst staat heeft U een voorsprong. 
Eens U de mailing ontvangen hebt met het heugelijke nieuws kan er dan op kraambezoek gekomen worden. 
Er is geen enkele verplichting verbonden aan deze lijst. U wordt enkel verwittigd van de geboorte.