volgende pagina laatste pagina

Gastenboek

Inzendingen 1 tot 10 van 1439

10/2/2020

mieke Leece Mieke, oostakker

12 jaar geleden mijn lieve sheltie 'Junior' bij jullie aangekocht. Is zo'n prachtbeestje 'lief, aanhankelijk, slim....' Kortom = perfect ! Gezien zijn leeftijd nu wel wat gezondheidsproblemen, maar ik hoop van ganser hart hem toch nog lange tijd bij mij te mogen hebben groetjes Mieke

 


18/1/2020

Andy Louwaege, WOUMEN

We hebben bij jullie in maart 2011 onze cavalier King Charles stabiel Lira gekocht. Ze komt dit jaar 9j en stelt het nog steeds goed. In mei 2019 als communiecadeautje voor dochter 2de hondje terug een King Charles Roosje bijgekocht. Komt eind maart 1 jaar. Geen problemen ermee gehad. Vlug eindelijk, goede gezondheid. Speels, lief komt goed overeen met onze andere hondje.

 


14/1/2020

Sneppe Ann, Brugge

Wij hebben ons Baloutje een Yorkshire Terrier bij jullie gekocht op 17 maart 2003 en hij is overleden 24 september2019. Op een leeftijd van 16 jaar 8 maand en 4 dagen. Een doodbrave, trouwe, lieve hond. We missen hem enorm, nu al bijna 4 maand. De vraag is hebben jullie na de zomer nog Yorkshire Terriers beschikbaar. Toch willen we nog even wachten om een nieuw hondje te nemen. Maarhet zou ons deugd doen, een nieuwtje te nemen. Groetjes en tot wederhoren.

 


14/1/2020

 Jan De foseca, Adegem

Beste team acantus Onze twee puppys geboren op 19 juli zijn nu 6 maand later uitgegroeid als 2 heel lieve meisjes die graag gaan wandelen maar ook heel graag met alkaar stoeien.Ze hebben de namen lientje (brabacon) en lotje (griffon).Bedankt voor de heel goede samenwerking .We komen zeker nog eens langs.

 
 


12/1/2020

Nic Coene, Eke Nazareth

in februari vorig jaar mijn kleine Maltezer Mopsy komen halen bij Acantus. Hij is ondertussen een jaar oud en een super slimme en lieve hond. dank voor de goede zorgen. Mopsy was kerngezond en we zijn zeer goed onthaald. Zag onlangs dat Acantus op een lijst van broodfokkers stond maar ben het daar niet mee eens. de hondjes worden er super goed verzorgd en je krijgt er ook veel uitleg. Mopsy stelt het nog steeds goed! Nic

 


18/11/2019

 Victor Kerremans, Lombardsijde

Vorig jaar in Oktober mijn 3 Chihuahua Charlotte bij jullie gekocht en een super Hondje heel mooi en super slim Vriendelijke Groetjes Victor - Rosita Charlotje- Chana- Charon

 


14/11/2019

Hendrik De Clercq , maldegem

Het moet niet negatief zijn wat ze over jullie zeggen. Onze bruine labrador geboren bij jullie op 3 oktober 2003 is gisteren op 16 jarige leeftijd overleden. Het was een goede brave hond zonder veel problemen.

 


16/10/2019

Mariska Demol, Torhout

Nogmaals een grote mercie voor de schitterende begeleiding van ons Pomeriaantje Lexietje. Een prachtteam zijn jullie ! Na al het plagen en het zwanzen wil ik jullie dit nog meegeven : we zullen héél goed voor ons wollebolletje zorgen, een van onze drie goudklompjes.... Jullie zien ons en Lexietje zeker nog terug ! Bedankt !

 


10/10/2019

Declerck Anje ,

Zo fier op onze petit brabancon,geboren op 21 mei Hij doet het zo goed ,blij om een hondje van jullie te hebben Grt

 
 


4/10/2019

Rina Elias, nazareth

Beste mensen van Acantus . Bono zoontje van Neymar en Rada ( blauw grijs kapoentje ) stelt het super goed . Wat leuk om een gezonde start te mogen nemen . Jullie zijn een top team wij zijn jullie dankbaar op alle vlakken .😁

 
 


 

   Acantus Rashonden
   Oude Brugseweg 110
   8460 Oudenburg
   GSM + 32 474 32 48 97
   GSM +32 495 24 74 89
   info@acantus.be

 

Openingsuren vanaf 1 Januari gewijzigde openingsuren ! 
Maandag     10u00 - 18u00
Dinsdag       10u00 - 18u00
Woensdag   10u00 - 18u00
Donderdag & Feestdagen   GESLOTEN
Vrijdag        13u00 - 18u00
Zaterdag     10u00 - 17u00
Zondag       10u00 - 17u00

NA 18 u Enkel op Afspraak

 
 
 
 

De Ouders van Uw pup

Wanneer U op zoek bent naar een nieuwe huisvriend. Is het zeer belangrijk dat U de juiste keuze maakt.
Heeft U niet echt een idee welk ras bij U zou passen? Kom gerust een kijkje nemen bij ons, aan de hand van Uw wensen en verwachtingen kunnen wij, samen met U zoeken naar de ideale hond voor U.
Wij tonen U met plezier onze kraamafdeling. Eveneens de ouders van de pups kunt U steeds bij ons hier ter plaatse ontmoeten. Dit geeft U een beeld van hoe de schattige pup er later zal uitzien eens hij/zij volwassen is.
Als pup is hij maar even, als volwassen hond voor de rest van zijn leven !!
 

 

Ontmoet Uw pup vanaf de geboorte !

Wenst U dat wij U op de hoogte houden van een aankomende of een toekomstige geboorte? Dan kunt U ons een e-mail sturen met de vraag om U op de hoogte te houden van de komende bevalling van het ras die U zoekt. U krijgt van ons dan een bevestigings mail dat U op onze lijst staat.
Van zodra de pups geboren worden, krijgen de mensen op die op onze lijst staan een seintje met dit vreugdevolle nieuws. Pas enkele dagen later kondigen wij het aan op onze website zodat iedereen het kan zien. Maw eens U op de lijst staat heeft U een voorsprong.
Eens U de mailing ontvangen hebt met het heugelijke nieuws kan er dan op kraambezoek gekomen worden. 
Er is geen enkele verplichting verbonden aan deze lijst. U wordt enkel verwittigd van de geboorte.