eerste pagina vorige pagina volgende pagina laatste pagina

Gastenboek

Inzendingen 11 tot 20 van 1470

20/9/2020

Marc De Vliegher, Brugge

Ons Mieke....6 maanden oud en kerngezond! 👍👍👍👍👍

 
 
 


18/9/2020

Etienne De vos, Zele

We zijn zeer tevreden met onze pup die we Bully gedoopt hebben..bedankt Acantus ons Frans Bulleke is een speels venteke

 
 


4/9/2020

Liliane Bulcke, Oostende

heel blij met cavalier king charles nu 5 maanden. ° 7 maart '20 Liliane

 
 


28/7/2020

Karine  Devillers , Zellik

Sinds 2,5 j zijn wij de trotse bezitters van Kwispel een Amerikaanse Cocker,direct zindelijk,speels aanhankelijk en komt goed overeen met de 2 andere honden. Nu zijn wij geduldig aan het wachten op de geboorte van zijn broertje. Bedankt Acantus een aanrader.

 
 


21/7/2020

Christine Verbruggen, Sint-Niklaas

Billie, onze Cavalier King Charles was geboren 2 maart 2020 bij Acantus; super lief hondje, is zindelijk, luistert heel goed, wij zijn super blij met hem en raden dan ook iedereen Acantus aan! mvg Billie, Mimmo & Christine

 
 


19/7/2020

Vera Verbist, Lier

Afgelopen woensdag onze cocker spaniel pup opgehaald. Wat een lieve, schattige hond is hij! En hij doet het zo flink met zindelijk worden! Hij kreeg de naam Tokyo (Casa de papel 😁) We zijn er superblij mee! Zeker ook omdat hij al bepaalde dingen kende van bij de fokker: tandjes poetsen, borstelen, het geluid van een spuitbus, oogjes en oren reinigen... Bedankt Acantus voor deze geweldige hond!

 
 


2/7/2020

Elise Théry, Menen

Wij hebben twee jaar geleden een Engelse Cocker Spaniël bij jullie gekocht en we zijn nog altijd heel tevreden! Super hond

 
 


30/6/2020

Johan Vanderleur, Zwijndrecht

Beste Charlie onze King charles cavalier stelt het fantastisch. Wij hebben hem sinds maart. Ik wou jullie bedanken voor de spontane gastvrijheid,zorg en professionalisme. Ik wou dit zeker nog schrijven omdat ik mij ook op voorhand had geïnformeerd en idd in het verleden wat fouten gemaakt maar jullie hebben er duidelijk uit geleerd. Iedereen verdient een 2e kans en ben blij dat gedaan te hebben. Ik ben steeds op andere dagen en verschillende tijdstippen geweest, altijd vriendelijk,nestje proper en warm, alle hondjes verzorgd en de mama was steeds aanwezig! Jullie steeds gastvrij, vriendelijk te woord bij alle vragen. Ik hoop dat nog mensen het vertrouwen in jullie vinden! Bedankt en tot gauw! 30/06/2020

 
 


22/6/2020

Elke van der Eecken, Kerksken

Onze shih tzu pup Juul is bijna 2 weken bij ons. Hij is heel social en al zindelijk. Heel goeie service. We waren altijd welkom om onze pup te bezoeken. En altijd bereid om op al onze vragen telefonisch te beantwoorden.

 
 


21/6/2020

Yvette Pauwels, 7060 Horrues

Hallo iedereen, Op 10/06/20 heb ik mijn kleine Shih Tzu van mama Lady mee nr huis mogen nemen het is echt een plezier om hem bij mij te hebben een klein deugenietje met de naam Max op 1week tijd was hij al proper ongelooflijk

 
 


 

   Acantus Rashonden
   Oude Brugseweg 110
   8460 Oudenburg
   GSM + 32 474 32 48 97
   GSM +32 495 24 74 89
   info@acantus.be

 

Openingsuren vanaf 1 Januari gewijzigde openingsuren ! 
Maandag     10u00 - 18u00
Dinsdag       10u00 - 18u00
Woensdag   10u00 - 18u00
Donderdag & Feestdagen   GESLOTEN
Vrijdag        13u00 - 18u00
Zaterdag     10u00 - 17u00
Zondag       10u00 - 17u00

NA 18 u Enkel op Afspraak

 
 
 
 

De Ouders van Uw pup

Wanneer U op zoek bent naar een nieuwe huisvriend. Is het zeer belangrijk dat U de juiste keuze maakt.
Heeft U niet echt een idee welk ras bij U zou passen? Kom gerust een kijkje nemen bij ons, aan de hand van Uw wensen en verwachtingen kunnen wij, samen met U zoeken naar de ideale hond voor U.
Wij tonen U met plezier onze kraamafdeling. Eveneens de ouders van de pups kunt U steeds bij ons hier ter plaatse ontmoeten. Dit geeft U een beeld van hoe de schattige pup er later zal uitzien eens hij/zij volwassen is.
Als pup is hij maar even, als volwassen hond voor de rest van zijn leven !!
 

 

Ontmoet Uw pup vanaf de geboorte !

Wenst U dat wij U op de hoogte houden van een aankomende of een toekomstige geboorte? Dan kunt U ons een e-mail sturen met de vraag om U op de hoogte te houden van de komende bevalling van het ras die U zoekt. U krijgt van ons dan een bevestigings mail dat U op onze lijst staat.
Van zodra de pups geboren worden, krijgen de mensen op die op onze lijst staan een seintje met dit vreugdevolle nieuws. Pas enkele dagen later kondigen wij het aan op onze website zodat iedereen het kan zien. Maw eens U op de lijst staat heeft U een voorsprong.
Eens U de mailing ontvangen hebt met het heugelijke nieuws kan er dan op kraambezoek gekomen worden. 
Er is geen enkele verplichting verbonden aan deze lijst. U wordt enkel verwittigd van de geboorte.