eerste pagina vorige pagina volgende pagina laatste pagina

Gastenboek

Inzendingen 11 tot 20 van 1507

6/5/2022

Yoeri Schraepen, Oostende

Gizmo in zijn mand

 


12/3/2022

Patriek  Van Bruaene , Rumbeke

Vorig weekend zijn we ons dwergkeesje gaan ophalen. Een schat van een beestje. De honden zaten in propere hokjes, zeker niet te klein en zagen er allen zeer verzorgd uit. Vriendelijke ontvangst gehad, ook op zondagnamiddag ( ze hebben zich een beetje geschikt naar wat pastte voor ons....). Daarnaast werd mooi de tijd genomen voor de kindjes dat ze rustig kennis konden maken met het keesje voor het mee kwam naar huis. Wij zijn zeer tevreden van onze aankoop. Als ik zie hoe gelukkig mijn hondje is kan ik niet anders vaststellen als dat het al gelukkig was voor het mee kwam naar huis & zullen we er alles aan doen om het zo te houden. Zeker een aanrader om langs te gaan!

 


22/2/2022

Dominique Vandenweghe , Oostnieuwkerke

Onze Fidou,(Malthezer)hebben we een paar maanden geleden op bijna 16 jarige leeftijd op een droevige manier verloren,(ongeluk thuis); hadden hem bij jullie gekocht in augustus 2006.Wij hebben prachtige jaren beleefd met Fidou, hij was zo speciaal; ik mis hem zo, zullen hem nooit vergeten!

==> we willen U en Uw gezin heel erg veel sterkte toewensen! hij zal altijd een deel van jullie blijven. 

 

 


20/2/2022

Tania Dedeyster, Houthulst

Onze bruine labrador die we bij jullie gekocht hadden is zaterdag op 10,5 jaar overleden.. We hadden echt de hond van onze dromen,ook naar de kindjes toe!! Het was echt een fantastische hond!!!

==> We willen U en Uw gezin heel veel sterkte toewensen! 
 

 

 

 


15/2/2022

Stephan De cabooter, De haan

Dag!wij hebben 2 amerikaanse cockers van bij jullie en ze echt pracht dieren!de jongste is nu 10 maand en heeft pit waarschijnlijk omdat het een zwarte is de andere is bijna 3 jaar!ze heten darco en zyco!dank jullie voor onze 2 pracht honden

 


3/1/2022

Marc Pevenage, Geraardsbegen

Ondertussen is onze vizsla Vica 3 maand oud. Ze groeit goed en leert enorm snel en is heel sociaal, ook heel speels. Ze houdt van wandelen in de natuur en luistert heel goed. We zouden haar voor geen geld meer willen missen !

 


23/12/2021

Monique  Van Doorsselaer , Westende

Vandaag is mijn Nena, een King Charles Cavalier, één jaar. Bedankt aan het team van Acantus voor het bezorgen van zo?n lief, zachtaardig en mooi hondje.

 


22/12/2021

 ,11/12/2021

Conny Wegsteen, Rumbeke

Mijn lieve Berner Senner gisteren moeten afgeven, ging in februari 12 jaar geworden zijn ...12 jaar liefde, genegenheid gekregen, ben jullie nog steeds dankbaar!! Dank jullie!!😘

=>Hallo, We willen U heel veel sterkte wensen met het verlies van Uw Lieve grote teddybeer. 
 


16/10/2021

Kenny Verschoren , Dadizele

We hebben nu sinds 3weken onze Cavalier King Charles Spaniël Gaston thuis ,we zijn er super blij mee! Hij eet flink,is zo goed als zindelijk,hij zit al als het we vragen en slaapt goed door s?nachts en tijdens de dag ook flink als we gaan werken zijn,onze kinderen zijn ook super blij,bedankt aan iedereen van Acantus

 


 

   Acantus Rashonden
   Oude Brugseweg 110
   8460 Oudenburg
   GSM + 32 495 24 74 89
   GSM +32 474 32 48 97
   info@acantus.be

 
 

Openingsuren => 0495 24 74 89 of info@acantus.be
Maandag -   10u30 - 17u30 
Dinsdag.  -   10u30 - 17u30
Woensdag -  10u30 - 17u30
Donderdag & Feestdagen   GESLOTEN
Vrijdag        13u -17u30
Zaterdag     10u00 - 16u30
Zondag       10u00 - 16u30 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De Ouders van Uw pup

Wanneer U op zoek bent naar een nieuwe huisvriend. Is het zeer belangrijk dat U de juiste keuze maakt.
Heeft U niet echt een idee welk ras bij U zou passen? Kom gerust een kijkje nemen bij ons, aan de hand van Uw wensen en verwachtingen kunnen wij, samen met U zoeken naar de ideale hond voor U. We kijken samen met U wat het beste zou passen in Uw levenstijl, in Uw gezin. We geven U ons advies en helpen U dus graag verder. 
Wij tonen U met plezier onze kraamafdeling. Eveneens de ouders van de pups kunt U steeds bij ons hier ter plaatse ontmoeten. Dit geeft U een beeld van hoe de schattige pup er later zal uitzien eens hij/zij volwassen is.
Als pup is hij maar even, als volwassen hond voor de rest van zijn leven !!
 

 
 

Ontmoet Uw pup vanaf de geboorte !

Wenst U dat wij U op de hoogte houden van een aankomende of een toekomstige geboorte? Dan kunnen wij U op onze wachtlijst plaatsen. Dit kan door ons een mail te sturen, wij bezorgen U de nodige info wat U dient te doen om op de wachtlijst geplaatst te worden.
Staat U op de wachtlijst? Van zodra de pups geboren worden, krijgen de mensen op die op onze lijst staan een seintje met dit vreugdevolle nieuws. Pas enkele dagen later kondigen wij het aan op onze website zodat iedereen het kan zien. Maw eens U op de lijst staat heeft U een voorsprong. 
Eens U de mailing ontvangen hebt met het heugelijke nieuws kan er dan op kraambezoek gekomen worden. 
Er is geen enkele verplichting verbonden aan deze lijst. U wordt enkel verwittigd van de geboorte.