onze eigen rashonden

Hieronder vind U een opsomming van alle rassen die wij U kunnen aanbieden.

Wij fokken onze pups zelf, onder de beste omstandigheden, met de beste zorg en liefde die wij hen kunnen geven. 24u/24u staan wij klaar voor onze honden. Want er is niets waar men zoveel liefde van terug krijgt als van een hond. Wekelijks en soms 2 x per week komt een dierenarts langs om zowel onze pups als volwassen honden te controleren en te helpen verzorgen indien nodig. U bent altijd welkom ZONDER afspraak geheel vrijblijvend tijdens onze Openingsuren wanneer dit U het beste past. 

Wij vinden het belangrijk dat een Pup een goeie basis heeft voor hij naar een nieuwe thuis mag. Deze basis begint bij hun ouders. Sociale , lieve, aanhankelijke ouders met een goed karakter geven dit ook door aan hun pups. Pups doen na wat hun Mama doet.  Daarom vinden wij het bij Acantus belangrijk dat U de Ouders van Uw pup kunt ontmoeten. Zo heeft U al een beter idee van hoe een pup er zal uitzien eens ze volwassen zijn, want ja alle kleine hondjes worden ook groot. Daarom kunt U bij ons alle vaders en moeders of toekomstige vaders en moeders steeds hier ter plaatse ontmoeten. Zo krijgt U dan ook een beter beeld van hoe Uw pup er zal uitzien eens hij/zij volwassen is.

We hebben een onderverdeling gemaakt om een duidelijk onderscheid te kunnen maken tussen de verschillende rassen , nl : kleine rassen, middelgrote rassen en grote rassen.
Een groot deel van onze eigen Rashonden staan gefotografeerd op onze website. Zowel onze reuen als teven hebben hun best gedaan om te poseren voor de camera. Sommige ouders staan nog niet met foto op onze website. Wij spenderen zeer veel tijd aan het verzorgen en het uitlaten van hen dat de camera soms wat vergeten wordt. Maar geen nood, steeds kunt U hen hier ter plaatse komen ontmoeten.
Ook hebben wij bijhorende uitleg bij de rassen geplaatst zodat wij U reeds van hieruit zouden kunnen helpen bij Uw keuze van hond.

Hebt U nog vragen over een bepaald ras aarzel dan niet en neem gerust contact op met ons of kom gerust eens langs.

Rashonden ACANTUS vind U hier:

Oude Brugseweg 110
8460 Oudenburg (Roksem)
Tel: 059 / 26 80 06
gsm: 0495 / 24 74 89
e-mail: info@acantus.be

U kunt steeds bij ons terecht van:

Maandag            10.00u tot 18.00u
Dinsdag              10.00u tot 18.00u
Woensdag          10.00u tot 18.00u
Donderdag & Feestdagen   GESLOTEN
Vrijdag                10.00u tot 18.00u
Zaterdag             10.00u tot 18.00u
Zondag               10.00u tot 18.00u

Na 18u ENKEL op Afspraak.

 

   Acantus Rashonden
   Oude Brugseweg 110
   8460 Oudenburg
   GSM + 32 495 24 74 89
   GSM +32 474 32 48 97
   info@acantus.be

 
 

Openingsuren => 0495 24 74 89 of info@acantus.be
Maandag -   10u30 - 17u30 
Dinsdag.  -   10u30 - 17u30
Woensdag -  10u30 - 17u30
Donderdag & Feestdagen   GESLOTEN
Vrijdag        13u -17u30
Zaterdag     10u00 - 16u30
Zondag       10u00 - 16u30 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De Ouders van Uw pup

Wanneer U op zoek bent naar een nieuwe huisvriend. Is het zeer belangrijk dat U de juiste keuze maakt.
Heeft U niet echt een idee welk ras bij U zou passen? Kom gerust een kijkje nemen bij ons, aan de hand van Uw wensen en verwachtingen kunnen wij, samen met U zoeken naar de ideale hond voor U. We kijken samen met U wat het beste zou passen in Uw levenstijl, in Uw gezin. We geven U ons advies en helpen U dus graag verder. 
Wij tonen U met plezier onze kraamafdeling. Eveneens de ouders van de pups kunt U steeds bij ons hier ter plaatse ontmoeten. Dit geeft U een beeld van hoe de schattige pup er later zal uitzien eens hij/zij volwassen is.
Als pup is hij maar even, als volwassen hond voor de rest van zijn leven !!
 

 
 

Ontmoet Uw pup vanaf de geboorte !

Wenst U dat wij U op de hoogte houden van een aankomende of een toekomstige geboorte? Dan kunnen wij U op onze wachtlijst plaatsen. Dit kan door ons een mail te sturen, wij bezorgen U de nodige info wat U dient te doen om op de wachtlijst geplaatst te worden.
Staat U op de wachtlijst? Van zodra de pups geboren worden, krijgen de mensen op die op onze lijst staan een seintje met dit vreugdevolle nieuws. Pas enkele dagen later kondigen wij het aan op onze website zodat iedereen het kan zien. Maw eens U op de lijst staat heeft U een voorsprong. 
Eens U de mailing ontvangen hebt met het heugelijke nieuws kan er dan op kraambezoek gekomen worden. 
Er is geen enkele verplichting verbonden aan deze lijst. U wordt enkel verwittigd van de geboorte.