eerste pagina vorige pagina volgende pagina laatste pagina

Gastenboek

Inzendingen 1431 tot 1440 van 1526

23/9/2003

jenna evrard, lede

Ik wist niet goed welk ras ik moest nemen voor met mijn zoontje op te groeien,maar door de goede raad die op jullie website staat heb ik de keuze gemaakt voor een beagle het is echt een lieve rakker ik dank jullie voor de goede uitleg en hoop dat jullie nog vele mensen kunnen helpen vele groeten uit lede

20/9/2003

Nausikaä Desmidt, Oostende

Hallo, in maart hebben wij een beageltje gekocht in bicolor, ondertussen is dit beageltje al een beagle geworden. We hebben er veel plezier van en hij brengt altijd leven in huis. Er zit leven in onze blinker voor 4 beagles. Tzou toch zo stil zijn zonder hem. Bedankt en groetjes.

19/9/2003

anja ongenae, arendonk

met deze wil ik jullie bedanken voor de goede uitleg en rondleiding op jullie fokkerij. jullie hebben ons enorm geholpen bij de keuze van onze pup. het doet ons echt deugt om op zulke fokkerij een kijkje te mogen nemen. en hopen met onze rotweiler pup een heel goede keus te hebben gemaakt de naam is er al het zal een kita worden.en nu maar hopen dat ze snel in ons midden mag komen. groetjes van de familie ongenae moens

19/9/2003

shelly verhulst, meulebeke

dankzij deze website heb ik veel bijgeleerd over mijn hond maar ook over andere honden daarvoor wil ik jullie nog eens bedanken.

****ANTWOORD: Wij zijn verheugd dat u de informatie op onze website nuttig vindt. Wij raden je echter aan om in de zeer nabije toekomst onze site nog een bezoekje te brengen ... binnenkort wordt immers de derde versie van deze site ontwikkeld waarbij niet alleen een nieuwe design wordt ontwikkeld maar waarbij ook inhoud van de website aanzienlijk zal worden uitgebreid.****

15/9/2003

verstuyft jens , Gent (merelbeke)

hallo,ik heb reeds meerdere malen jullie site bezocht maar ik vindt het zeer triest dat er niets wordt vrijgegeven over de prijsklasse van de honden.

****ANTWOORD: Wij vermelden geen prijzen op onze site maar u bent meer dan welkom om ons een bezoekje te brengen. U zal er alle prijzen krijgen van onze honden waarna u kunt vergelijken of onze hondjes hun prijs waard zijn. ****

14/9/2003

veerle bossuyt, roeselare

zeer mooie site,correct en overzichtelijk.maar wat wil je met al die mooie honden in huis!

13/9/2003

Adrie Vervoort, Woensel

Hallo , ik zie dat jullie Engelse Steffords hebben liggen . Ik wilde graag broer en zus kan dat ? Doen jullie ook thuisbezorgen in Nederland ?

MVG Adrie Vervoort

****ANTWOORD: mogen wij u vragen om uw vragen via info@acantus.be te stellen zodat wij u persoonlijk kunnen antwoorden via email.

11/9/2003

cindy carpels, brugge

Ik heb op 10 juli een engelse bulldog bij jullie gekocht. Echt een prachtig beestje iedereen boft ermee!! proficiat!!

7/9/2003

emely lachat, zevekote

dag charlotte ,toffe site,veel succes,doei.

6/9/2003

Vera Pieters, Oostende

Op 12 juli 03 kochten wij een beaglepup die we Bono noemden. Na een week van kommer en zorgen (Bono was helemaal uitgedroogd en werd behandeld in de dierenkliniek) kregen we ons hondje weer mee naar huis. Nu is hij bijna 2 maanden bij ons en hij zit vol levenslust en energie en hij weegt inmiddels al 8 kilo (wat een verschil met de 2 kilo van in het begin!). Niettegenstaande dat onze haren soms grijs worden (er passeert geen avond dat hij voor 23 uur moe is) toch zijn we gelukkig dat hij bij ons is!!!

 

   Acantus Rashonden
   Oude Brugseweg 110
   8460 Oudenburg
   GSM + 32 495 24 74 89
   GSM +32 474 32 48 97
   info@acantus.be

 
 

Openingsuren => 0495 24 74 89 of info@acantus.be
Maandag -   10u00 - 18u00 
Dinsdag.  -   10u00 - 18u00
Woensdag -  10u00 - 18u00
Donderdag & Feestdagen   GESLOTEN
Vrijdag        13u -17u30
Zaterdag     10u00 - 17u00
Zondag       10u00 - 17u00

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De Ouders van Uw pup

Wanneer U op zoek bent naar een nieuwe huisvriend. Is het zeer belangrijk dat U de juiste keuze maakt.
Heeft U niet echt een idee welk ras bij U zou passen? Kom gerust een kijkje nemen bij ons, aan de hand van Uw wensen en verwachtingen kunnen wij, samen met U zoeken naar de ideale hond voor U. We kijken samen met U wat het beste zou passen in Uw levenstijl, in Uw gezin. We geven U ons advies en helpen U dus graag verder. 
Wij tonen U met plezier onze kraamafdeling. Eveneens de ouders van de pups kunt U steeds bij ons hier ter plaatse ontmoeten. Dit geeft U een beeld van hoe de schattige pup er later zal uitzien eens hij/zij volwassen is.
Als pup is hij maar even, als volwassen hond voor de rest van zijn leven !!
 

 
 

Ontmoet Uw pup vanaf de geboorte !

Wenst U dat wij U op de hoogte houden van een aankomende of een toekomstige geboorte? Dan kunnen wij U op onze wachtlijst plaatsen. Dit kan door ons een mail te sturen, wij bezorgen U de nodige info wat U dient te doen om op de wachtlijst geplaatst te worden.
Staat U op de wachtlijst? Van zodra de pups geboren worden, krijgen de mensen op die op onze lijst staan een seintje met dit vreugdevolle nieuws. Pas enkele dagen later kondigen wij het aan op onze website zodat iedereen het kan zien. Maw eens U op de lijst staat heeft U een voorsprong. 
Eens U de mailing ontvangen hebt met het heugelijke nieuws kan er dan op kraambezoek gekomen worden. 
Er is geen enkele verplichting verbonden aan deze lijst. U wordt enkel verwittigd van de geboorte.