volgende pagina laatste pagina

Gastenboek

Inzendingen 1 tot 10 van 1508

25/4/2023

Viviane Cantens, Oostende

Verleden jaar in sept onze Bantu king Charles mee naar huis genomen klein Duracell hondje maar oo zo lief nu is hij 9 maand en doet het zeer goed

 


17/2/2023

 ,

Mijn lieve Snoopy, cavalier king Charles spaniël werd 14 jaar en 8 maand. Woensdag hebben we moeten afscheid nemen. Hij laat een grote leegte. Maar we hebben veel mooie herinneringen!

=> Heel veel sterkte! Snoopy zal altijd een deel van jullie zijn! 

 
 


25/12/2022

Daniel Boedt, Snellegem

13 jaar geleden bij jullie gekocht is onze japanese chin "Joepie" overleden. Wij missen haar nog haar heel erg, maar we zijn dankbaar voor de vele jaren plezier dat wij aan haar hebben gehad. Wij hopen een puppy van dit ras te vinden

=> We willen U en Uw gezin veel sterkte wensen met het verlies van Uw kleine vriend! 

 


22/10/2022

 ,

Merci 1 an de bonheur dans une semaine

 


27/9/2022

Noel Decloedt, Roeselare

Onze griffon inzo is5 jaar en is in goede gezondheid en zeer lief hondje

 


15/9/2022

Justine Ghekiere, Roeselare

Wij hebben onze Vizsla, Iraz, bijna 11 jaar geleden gekocht bij jullie. In die 11 jaar is hij nooit ziek geweest, nooit geen problemen mee gehad en super actief tot op het einde. Hij is zondag zeer plots gestorven...vredig in zijn mand. Wij missen onze lieve "velcro" hond enorm...maar zijn dankbaar voor de fantastische hond die hij was.

=> Lieve Familie van Iraz, we willen U veel sterkte wensen met Uw plotse verlies ! 
 

 

 

 


5/9/2022

Danny Vancraeynest, Wijnendale

Beste, Ik wil jullie laten weten, dat we zeer tevreden zijn met onze Franse Bulldog geboren op 12 juni 2022genoemd Bazil. Is wel een kleine deugniet, maar ooo zo schattig. Hartelijke dank. Danny

 


30/8/2022

Kevin Delporte , Ichtegem

Heel erg blij met onze kleine mopshond. Haar naam is Nala en ze is super schattig. Onze Franse Bulldog aanvaard dat ze nu ook deel uitmaakt van onze familie. Bedankt voor jullie warme ontvangt, de deskundige uitleg en nu een vriend voor het leven. Groetjes Kevin en Melissa

 


29/6/2022

Yves Pynket, Izegem

Blij met onze cocker spaniel Oscar, flink gezond familiaal hondje, nu bijna 4maand. Zeer tevreden

 


27/6/2022

Heidi Goovaerts , Heist op den Berg

Dankjewel voor het warme onthaal en voor de geweldige puppy. Onze Franse Bulldog stelt het prima. De dierenarts vond haar een sociale gezonde puppy die duidelijk een goede start heeft meegekregen. Wij genieten elke dag van onze puppy, ze is ongelooflijk lief, leert snel en wordt elke dag mooier. Ze trekt mensen als een magneet aan. Dankjewel voor de goede zorgen, we kunnen haar niet meer missen. Ik stuur zeker nog wat foto?s door. Absoluut een topfokker met veel liefde voor de honden!

 


 

   Acantus Rashonden
   Oude Brugseweg 110
   8460 Oudenburg
   GSM + 32 495 24 74 89
   GSM +32 474 32 48 97
   info@acantus.be

 
 

Openingsuren => 0495 24 74 89 of info@acantus.be
Maandag -   10u00 - 18u00 
Dinsdag.  -   10u00 - 18u00
Woensdag -  10u00 - 18u00
Donderdag & Feestdagen   GESLOTEN
Vrijdag        13u -17u30
Zaterdag     10u00 - 17u00
Zondag       10u00 - 17u00

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De Ouders van Uw pup

Wanneer U op zoek bent naar een nieuwe huisvriend. Is het zeer belangrijk dat U de juiste keuze maakt.
Heeft U niet echt een idee welk ras bij U zou passen? Kom gerust een kijkje nemen bij ons, aan de hand van Uw wensen en verwachtingen kunnen wij, samen met U zoeken naar de ideale hond voor U. We kijken samen met U wat het beste zou passen in Uw levenstijl, in Uw gezin. We geven U ons advies en helpen U dus graag verder. 
Wij tonen U met plezier onze kraamafdeling. Eveneens de ouders van de pups kunt U steeds bij ons hier ter plaatse ontmoeten. Dit geeft U een beeld van hoe de schattige pup er later zal uitzien eens hij/zij volwassen is.
Als pup is hij maar even, als volwassen hond voor de rest van zijn leven !!
 

 
 

Ontmoet Uw pup vanaf de geboorte !

Wenst U dat wij U op de hoogte houden van een aankomende of een toekomstige geboorte? Dan kunnen wij U op onze wachtlijst plaatsen. Dit kan door ons een mail te sturen, wij bezorgen U de nodige info wat U dient te doen om op de wachtlijst geplaatst te worden.
Staat U op de wachtlijst? Van zodra de pups geboren worden, krijgen de mensen op die op onze lijst staan een seintje met dit vreugdevolle nieuws. Pas enkele dagen later kondigen wij het aan op onze website zodat iedereen het kan zien. Maw eens U op de lijst staat heeft U een voorsprong. 
Eens U de mailing ontvangen hebt met het heugelijke nieuws kan er dan op kraambezoek gekomen worden. 
Er is geen enkele verplichting verbonden aan deze lijst. U wordt enkel verwittigd van de geboorte.