eerste pagina vorige pagina volgende pagina laatste pagina

Gastenboek

Inzendingen 1461 tot 1470 van 1526

25/6/2003

gille demuynck, ieper

we hebben zondag een beagle komen halen.het is een lief hondje.ze hebben veel mooie en lieve hondjes.het zijn vriendelijke mensen.

24/6/2003

timmy immens, lier

ik moet zeggen die puppy s die nu op het net staan van die am staffords zijn echt wel bangelijke knappe puppy s hopelijk kan ikzelf bij jullie terecht voor een engelse stafford puppy te kunnen kopen een teefje heb al reeds een een ventje dus zoek nog een vriendje voor hem dus ik hoop op een antwoord van jullie bedankt in iedergeval

****ANTWOORD****

Antwoorden op deze vraag doen wij niet via de gastenboek, maar u bent meer dan welkom om uw vragen via email naar info@acantus.be te stellen.

19/6/2003

Rina Devolder , Oudenaardsesteenweg 330 8581 Waarmaarde

Geachte,

Gistere namiddag hebben we een Cavalier King Charels komen halen. Vandaag 19/06 deze voormiddag het resterende overgeschreven. Onze eigen veearts heeft ons hondje reeds een bezoek gebracht en ik kan U zeggen hij had veel lof over onze koop. We hebben hem gezegd dat het van jullie was gekomen, het was voor hem onbekend. We hebben uw website doorgegeven want hij had veel intresse en vond uw hondje zeer verzorgt en gezond en een aanrader naar andere klienten over te maken. Wat betreft Dendy, zo is nu zijn naam, hij voelt hem al thuis deze namiddag, niet anders dat een balletje aan spelen het ganse huis rond en natuurlijk wij meedoen he. Nu ligt hij in zijn mandje te slapen, moe maar voldaan voor zijn eerste dag. we moesten hem er niet inleggen want hij weet alles al staan, mandje, drinkbak en zeker zijn eten. Nogmaals hartelijke dank, ook voor de ontvangst en later meer.

De groetjes van ons allemaal.

Rina

16/6/2003

Sophia David, Deinze

Eerst en vooral wil ik jullie bedanken omdat mijn hondje nog twee weken bij jullie mocht blijven. ik vind dat jullie dat zeer goed doen en dat jullie van de vriendelijkste mensen zijn die ik al ooit tegengekomen ben! doe zo verder zo ik zeggen :)

14/6/2003

ellen de, West-Vlannderen

hallo, ik vraag me af hoelang een berner sennenhond gemiddeld leeft? ellen
***** ANTWOORD *****

Deze oplettende en vriendelijke hond leeft gemiddeld 8 tot 12 jaar, hoewel er ook 15 jarige Berners voorkomen.

13/6/2003

NATASCHA VANHEE, GISTEL

Ik wilde gewoon eens laten weten dat je hier met super vriendelijke mensen te maken hebt, die zonder problemen twintig keer hun deur open zouden zetten voor je! Onze golden retriever mag er zelfs nog blijven logeren tot na de examens! En ze verkopen hem zelfs niet door! En we mogen gaan kijken zo veel we willen... Ik denk dat je dat niet van iedereen kan zeggen! Ik wil hen hiervoor dan ook extra bedanken!!!

5/6/2003

Stuntgarden De tuinman, Brugge

Beste, Hierbij wens ik ook mijn mededeling te doen via deze weg. Ik heb een tijd geleden een dwergpoedeltje gekocht bij jullie en het is een prachtig dier. De kennels zijn goed verzorgt en het belangrijkste van al ........is gewoon het feit dat het geld geen rol speelt maar dat jullie gewoon een goeie thuis voor de hondjes willen. Jawel....zonder winstbejag. Doe zo voort en reclame maak ik nu al..........Greetings.........jullie tuinmanneke. Geef eens een belletje.......

4/6/2003

koen vandendriessche, oudenburg

geachte heer jean, graag had ik U eens laten willen weten via deze weg dat ik vind dat U erg professioneel bezig bent. de honden zitten er verzorgd bij en hebben grote kennels. het personeel is bijzonder vriendelijk en legt alles goed uit. proficiat zou ik zeggen en doe zo voort.

4/6/2003

carine verhelst, de panne

Geachte;we zijn vanmorgen bij u langs geweest en moet je zeggen dat de kennel er heel prachtig uitziet.groetjes carine 4/6/2003

1/6/2003

Kris Vanpeteghem, Moorslede

Proficiat met jullie leuke, overzichtelijke en duidelijke website. Jullie gastvrijheid en enthousiasme hebben ons overtuigd om een Westie een goede thuis te geven. Alles was tiptop en correct. Fijn om jullie te leren kennen.

 

   Acantus Rashonden
   Oude Brugseweg 110
   8460 Oudenburg
   GSM + 32 495 24 74 89
   GSM +32 474 32 48 97
   info@acantus.be

 
 

Openingsuren => 0495 24 74 89 of info@acantus.be
Maandag -   10u00 - 18u00 
Dinsdag.  -   10u00 - 18u00
Woensdag -  10u00 - 18u00
Donderdag & Feestdagen   GESLOTEN
Vrijdag        13u -17u30
Zaterdag     10u00 - 17u00
Zondag       10u00 - 17u00

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De Ouders van Uw pup

Wanneer U op zoek bent naar een nieuwe huisvriend. Is het zeer belangrijk dat U de juiste keuze maakt.
Heeft U niet echt een idee welk ras bij U zou passen? Kom gerust een kijkje nemen bij ons, aan de hand van Uw wensen en verwachtingen kunnen wij, samen met U zoeken naar de ideale hond voor U. We kijken samen met U wat het beste zou passen in Uw levenstijl, in Uw gezin. We geven U ons advies en helpen U dus graag verder. 
Wij tonen U met plezier onze kraamafdeling. Eveneens de ouders van de pups kunt U steeds bij ons hier ter plaatse ontmoeten. Dit geeft U een beeld van hoe de schattige pup er later zal uitzien eens hij/zij volwassen is.
Als pup is hij maar even, als volwassen hond voor de rest van zijn leven !!
 

 
 

Ontmoet Uw pup vanaf de geboorte !

Wenst U dat wij U op de hoogte houden van een aankomende of een toekomstige geboorte? Dan kunnen wij U op onze wachtlijst plaatsen. Dit kan door ons een mail te sturen, wij bezorgen U de nodige info wat U dient te doen om op de wachtlijst geplaatst te worden.
Staat U op de wachtlijst? Van zodra de pups geboren worden, krijgen de mensen op die op onze lijst staan een seintje met dit vreugdevolle nieuws. Pas enkele dagen later kondigen wij het aan op onze website zodat iedereen het kan zien. Maw eens U op de lijst staat heeft U een voorsprong. 
Eens U de mailing ontvangen hebt met het heugelijke nieuws kan er dan op kraambezoek gekomen worden. 
Er is geen enkele verplichting verbonden aan deze lijst. U wordt enkel verwittigd van de geboorte.