[ terug naar vorige pagina ]

Pups te koop > Brabancon


details

Geboren op: 19/07/2019

Steeds welkom om hen te komen ontmoeten alsook Papa kunt U uiteraard kennis mee maken. U kunt hen alsook hun beide ouders uiteraard hier ter plaatse komen ontmoeten. Er kan bij ons gereserveerd worden in het nestje van zodra de pups geboren zijn. Zo heeft U de kans om de door U gekozen pup regelmatig te komen bezoeken en deze te zien opgroeien. Eens ze een aantal weken oud zijn mag U de pup eveneens even in de armen nemen. Zo leert de pup U kennen, leert U de pup ook kennen waardoor de overgang naar zijn / haar nieuwe thuis doorgaans wat vlotter verloopt. Wenst U op de hoogte gehouden te worden van deze toekomstige bevalling ? ( alle kleuren mogelijk) Dan kan dit, U hoeft ons enkel een mailtje te sturen met die vraag en van zodra er geboren zijn wordt U en iedereen die op onze lijst staat tegelijk verwittigd. Pas enkele dagen daarna kondigen wij het aan op onze website. Zo heeft U een kleine voorsprong om de pups reeds te ontmoeten. Heeft U nog vragen, aarzel dan niet om ons verder te contacteren. FOTO's GENOMEN OP 14/06/2019 (pupjes van mama Wiske)

foto's

Klik op een afbeelding om te vergroten.

  • Brabancon

 

   Acantus Rashonden
   Oude Brugseweg 110
   8460 Oudenburg
   T +32 59 26 80 06
   GSM +32 495 24 74 89
   info@acantus.be

Openingsuren
Maandag     10u00 - 18u00
Dinsdag       10u00 - 18u00
Woensdag   10u00 - 18u00
Donderdag & Feestdagen   GESLOTEN
Vrijdag        10u00 - 18u00
Zaterdag     10u00 - 18u00
Zondag       10u00 - 18u00

NA 18 u Enkel op Afspraak

De Ouders van Uw pup

Wanneer U op zoek bent naar een nieuwe huisvriend. Is het zeer belangrijk dat U de juiste keuze maakt.
Heeft U niet echt een idee welk ras bij U zou passen? Kom gerust een kijkje nemen bij ons, aan de hand van Uw wensen kunnen wij, samen met U zoeken naar de ideale hond voor U.
Wij tonen U met plezier onze kraamafdeling. Eveneens de ouders van de pups kunt U Steeds bij ons hier ter plaatse ontmoeten. Dit geeft U een beeld van hoe de schattige pup er later zal uitzien eens hij/zij volwassen is.
Als pup is hij maar even, als volwassen hond voor de rest van zijn leven !!
 

Ontmoet Uw pup vanaf de geboorte !

U kan ons een e-mail sturen met de vraag om U op de hoogte te houden van de komende bevalling van het ras die U zoekt.
Van zodra de pups geboren worden, krijgen de mensen op onze lijst een seintje met dit vreugdevolle nieuws. Vanaf die dag kan er dan op kraambezoek gekomen worden. Pas enkele dagen daarna kondigen wij het aan op de website.
Er is geen enkele verplichting verbonden aan deze lijst. U wordt enkel verwittigd van de geboorte.