eerste pagina vorige pagina volgende pagina laatste pagina

Gastenboek

Inzendingen 1481 tot 1490 van 1526

21/4/2003

Maggy Dellobel, Brugge

Hey, Jean Zeer toffe site ! Hoor veel goede opmerkingen over jullie. Eindelijk eens een grote fokkerij die het ook fatsoenlijk kan. Nog veel succes verder !

21/4/2003

Filip Feys, Izegem

toffe webside Komen zeker eens een kijkje nemen naar jullie fokkerij. wij zijn namelijk op zoek naar een moeilijk te vinden ras , brussels griffonetje. jullie zijn zowat één van ons weinige hoop.

11/4/2003

luc g,

Prachtige site, wel spijtig dat er tot nog toe nergens geen openingsuren vermeld staan! **** ANTWOORD: U vindt de openingsuren in de menu 'WIE ZIJN WIJ - Sterke punten ****

6/4/2003

 keith, oostende

ik zie hier al van die schatigge puppies mo hebben jullie geen dogo argentino's of pit bulls

5/4/2003

Liselot Henderyckx, Ingelmunster

Sedert dinsdag woont Sjivah, een schattige golden retrieverpup bij ons. Ik wou even laten weten dat we van de dierenarts een compliment kregen over jullie service. De vaccins waren prima in orde en Sjivah is echt een schatje !

29/3/2003

Kevin Depuydt , Oudenburg

hallo, Branco stelt het héééééééééééééééééééél goed. Eerst dacht ik amai zo'n rustig hondje maar nu heeft hij al zijn plooi gevonden en speelt nu vrolijk in de tuin. hij luisterd al naar zijn naam. en we hebben hem al van gisteren.het is een leuk en nieuwsgierig hondje. bedankt voor onze branco. bedankt ACANTUS

26/3/2003

Kenny Depuydt, Oudenburg

beste mensen jullie hebben hier een zeer mooie en interessante site. alleen jammer dat niet al de honden op foto staan! misschien in de toekomst??? groetjes: familie DEPUYDT-DESMEDT

21/3/2003

philippe bultinck, harelbeke

na ons telefonisch contact had u beloofd dat u een mooie mannelijke puppy had. U zou de foto deze avond plaatsen. U bent op alle vlakken van uw woord. mag ik een koopoptie nemen tot morgenvoormiddag (zaterdag) 12 u ?

19/3/2003

Natacha Gryson , Oostende

Hallo, Mooie site. Wanneer komen de foto's van de reus en teven op de site?

18/3/2003

Steve van den bosch, Antwerpen

als eerste wil ik zeggen dat je mooie pups hebt van de engelse bulldog.ik ben al jaren zot van deze beestjes graag had ik wat meer geweten over de prijs van liefst een reutje gelieve mij een mailtje te sturen op beesteke@pandora.be en mischien zien we elkander dan nog voor een koop alvast bedankt en nog veel kweek genot met uw diertjes groetjes steve

 

   Acantus Rashonden
   Oude Brugseweg 110
   8460 Oudenburg
   GSM + 32 495 24 74 89
   GSM +32 474 32 48 97
   info@acantus.be

 
 

Openingsuren => 0495 24 74 89 of info@acantus.be
Maandag -   10u00 - 18u00 
Dinsdag.  -   10u00 - 18u00
Woensdag -  10u00 - 18u00
Donderdag & Feestdagen   GESLOTEN
Vrijdag        13u -17u30
Zaterdag     10u00 - 17u00
Zondag       10u00 - 17u00

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De Ouders van Uw pup

Wanneer U op zoek bent naar een nieuwe huisvriend. Is het zeer belangrijk dat U de juiste keuze maakt.
Heeft U niet echt een idee welk ras bij U zou passen? Kom gerust een kijkje nemen bij ons, aan de hand van Uw wensen en verwachtingen kunnen wij, samen met U zoeken naar de ideale hond voor U. We kijken samen met U wat het beste zou passen in Uw levenstijl, in Uw gezin. We geven U ons advies en helpen U dus graag verder. 
Wij tonen U met plezier onze kraamafdeling. Eveneens de ouders van de pups kunt U steeds bij ons hier ter plaatse ontmoeten. Dit geeft U een beeld van hoe de schattige pup er later zal uitzien eens hij/zij volwassen is.
Als pup is hij maar even, als volwassen hond voor de rest van zijn leven !!
 

 
 

Ontmoet Uw pup vanaf de geboorte !

Wenst U dat wij U op de hoogte houden van een aankomende of een toekomstige geboorte? Dan kunnen wij U op onze wachtlijst plaatsen. Dit kan door ons een mail te sturen, wij bezorgen U de nodige info wat U dient te doen om op de wachtlijst geplaatst te worden.
Staat U op de wachtlijst? Van zodra de pups geboren worden, krijgen de mensen op die op onze lijst staan een seintje met dit vreugdevolle nieuws. Pas enkele dagen later kondigen wij het aan op onze website zodat iedereen het kan zien. Maw eens U op de lijst staat heeft U een voorsprong. 
Eens U de mailing ontvangen hebt met het heugelijke nieuws kan er dan op kraambezoek gekomen worden. 
Er is geen enkele verplichting verbonden aan deze lijst. U wordt enkel verwittigd van de geboorte.