eerste pagina vorige pagina volgende pagina laatste pagina

Gastenboek

Inzendingen 1401 tot 1410 van 1524

8/11/2003

Charlotte Familie Vrees, Eindhoven Nederland

Wat een gastvrije ontvangst! Ze nemen echt alle tijd voor je. Wij hebben een week geleden een Dwerg Pincher gekocht en hij doet het uitstekend. Het was wel even aanpassen omdat wij al een Dwerg Pincher van 5 jaar bezitten. Maar nu spelen ze gelukkig met elkaar. Ga vooral zo door met deze kennel. Voor onze Hollanders is het wel een eind rijden maar zeker de moeite waard.

7/11/2003

 Lyn, Antwerpen(Kontich)

Hey, Hebben de pups een stamboom?
Alvast bedankt
vriendelijke groetjes

****ANTWOORD: dit is afhankelijk van rassoort. Sommige rassen wel, sommige rassen niet ... ****

7/11/2003

Nellie  Jansen, Rotterdam

Hallo, Mijn vraag aan jullie is hoe de hondjes bij jullie gesocialiseerd worden?Worden ze in een huiskamer grootgebracht,dat lijkt me lastig met zoveel honden. Graag antwoord hierop!

****ANTWOORD: onze hondjes worden niet grootgebracht in de huiskamer maar zijn er wel allemaal zonder uitzondering welkom. In onze privé-woning zijn er dan ook altijd hondjes te vinden maar de socialisatie van onze pups gebeurt doordat wij zelf niet in onze huiskamer leven maar constant bij onze pups zijn. Bovendien hebben onze hondjes enorm veel loopvrijheid en kunnen ze het hele domein verkennen. Al onze hondjes hebben overigens een naam die wij en zij heel goed kennen ... U bent hierbij uitgenodigd om bij ons langs te komen, eender wanneer. U zult net als al onze klanten overtuigd raken dat weinig particuliere en professionele verkopers de hondjes op onze manier kunnen kweken ... het Acantus Team ****

7/11/2003

casier kelly , rodekruislaan 16 8630 veurne

hallo ik ben kelly ik ben 14 jaar en ik heb en lief klein hondje SNOEPY en hij is een kruising tussen een keeshond en een maltezer en mijn vraag is nu zijn er nog zulke hondjes hij is zeer lief en hij komt uit een aziel dus ik hoop dat ik daar een antwoord op krijg

groetjes kelly en SNOEPY

**** ANTWOORD: Dag Kelly, zowel een Maltezer als een Keeshond zijn meestal lieve honden, dus zal een kruising hiervan waarschijnlijk niet anders zijn. Kom gerust eens vrijblijvend op bezoek, dan kunt u zelf controleren of onze hondjes vergelijkbaar zijn met het uwe. ****

2/11/2003

sigrid jacobs, heidestraat 114 3350 Linter

hallo ik ben 22 jaar en heb zelf 2honden , honden zijn mijn lievelingsdieren , want ze zijn mooi lief en ze spelen graag .ik vind deze saait heel tof echt waar en ik hoop da honden ni vaak worden verwaarloost want dat zou ik heel erg vinden .ik ben een dieren lief hebber al lang en ik kan ni tegen da dieren slaag krijgen .

2/11/2003

magali van yperen , diksmuide

jullie zijn echt heel vriendelijk en gastvrij, niet vergeten bellen woensdag voor de golden retrieverpups hé, tot dan en bedankt.

1/11/2003

Charlotte Willems, Oostende

hoihoi!!! ik ben op zoek naar een engelse buldog en heb de puppy's bekeken op de site heeel mooie hondjes maar wat is de kostrprijs en is er nog een reu beschikbaar aub laat me zo vlug mogelijk iets weten xxxxx

**** ANTWOORD: gelieve voor vragen over hondjes te telefoneren naar 0495-24.74.89 of een email te sturen naar info@acantus.be.****

1/11/2003

emmily Delbare, Roeselare

het is vooral schattig

23/10/2003

tracey vlietinck, oostende

hallo ik heb een amerikaanse stafford,zo schattig hij is 1jaar hij gaat naar de hondeschool .ik zou graag een witte labrador hebben! doei

22/10/2003

Heidi Bamelis-Lems, Oudenburg

Onze 8 weken jonge golden retriever "Louka" is nu 5 dagen bij ons en voelt zich als goed thuis ! Bedankt voor het hartelijk onthaal, uw gastvrijheid en tips.

 

   Acantus Rashonden
   Oude Brugseweg 110
   8460 Oudenburg
   GSM + 32 495 24 74 89
   GSM +32 474 32 48 97
   info@acantus.be

 
 

Openingsuren => 0495 24 74 89 of info@acantus.be
Maandag -   10u00 - 18u00 
Dinsdag.  -   10u00 - 18u00
Woensdag -  10u00 - 18u00
Donderdag & Feestdagen   GESLOTEN
Vrijdag        13u -17u30
Zaterdag     10u00 - 17u00
Zondag       10u00 - 17u00

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De Ouders van Uw pup

Wanneer U op zoek bent naar een nieuwe huisvriend. Is het zeer belangrijk dat U de juiste keuze maakt.
Heeft U niet echt een idee welk ras bij U zou passen? Kom gerust een kijkje nemen bij ons, aan de hand van Uw wensen en verwachtingen kunnen wij, samen met U zoeken naar de ideale hond voor U. We kijken samen met U wat het beste zou passen in Uw levenstijl, in Uw gezin. We geven U ons advies en helpen U dus graag verder. 
Wij tonen U met plezier onze kraamafdeling. Eveneens de ouders van de pups kunt U steeds bij ons hier ter plaatse ontmoeten. Dit geeft U een beeld van hoe de schattige pup er later zal uitzien eens hij/zij volwassen is.
Als pup is hij maar even, als volwassen hond voor de rest van zijn leven !!
 

 
 

Ontmoet Uw pup vanaf de geboorte !

Wenst U dat wij U op de hoogte houden van een aankomende of een toekomstige geboorte? Dan kunnen wij U op onze wachtlijst plaatsen. Dit kan door ons een mail te sturen, wij bezorgen U de nodige info wat U dient te doen om op de wachtlijst geplaatst te worden.
Staat U op de wachtlijst? Van zodra de pups geboren worden, krijgen de mensen op die op onze lijst staan een seintje met dit vreugdevolle nieuws. Pas enkele dagen later kondigen wij het aan op onze website zodat iedereen het kan zien. Maw eens U op de lijst staat heeft U een voorsprong. 
Eens U de mailing ontvangen hebt met het heugelijke nieuws kan er dan op kraambezoek gekomen worden. 
Er is geen enkele verplichting verbonden aan deze lijst. U wordt enkel verwittigd van de geboorte.