eerste pagina vorige pagina volgende pagina laatste pagina

Gastenboek

Inzendingen 1391 tot 1400 van 1526

23/11/2003

steven straetemans, diepenbeek

beste, we zijn vandaag 23/11 bij jullie geweest en hebben een cane corso gereserveerd. mooie hond en zeer lief. jullie hebben een prachtige en zéér verzorgde winkel. de honden zitten verzorgd en hebben véél ruimte wat je bij de meeste niet ziet. heel goed en de ouders zijn aanwezig wat een heel groot pluspunt is voor de aankoop van een pup. groetjes en doe zo verder!!!!!

23/11/2003

Charlotte Crevits, Torhout

ge et ne vree schone site echt wo amai nie en ge et schone foto's dus ja oké ik en vele kun bieleern echte waarheid.

22/11/2003

melanie noe, sint kruis

jullie hebben schattige hondjes had ik maar een hondje zo een duitse herder jammer genoeg mag ik het niet maar mijn opa heeft juist een hondje gekicht bij jullie

21/11/2003

Dorine Rijnhart,

Jammer...alleen de positieve reacties worden geplaatst en niet de negatieve...Ook jammer dat u zich niet kunt verantwoorden op mijn eerder gestuurde vragen per mail....Zegt voor mij genoeg. Helaas heeft u geen echt gastenboek, maar n reclame-boek!

ANTWOORD: wij hebben geen probleem dat u kritiek geeft op onze website want die heeft u tenminste gezien, maar wanneer u kritiek geeft op onze hondjes en de manier waarop ze bij ons verzorgd worden zonder dat u ooit bij ons geweest bent vinden wij dit niet eerlijk en behouden wij het recht leugens niet te plaatsen in de gastenboek. U stelt ook dat wij niet genoeg kunnen weten van alle rassen om ze op een goede manier te kweken. Wij zullen eens aan de dierenkliniek (9 gespecialiseerde dierenartsen en 5 assistenten) waar wij CONSTANT door begeleid worden laten weten dat zij hun job niet kunnen doen tenzij ze overschakelen tot de specialisatie van één ras ... want dat is toch wat u bedoelt?? Wij scheren niet alle particuliere fokkers over dezelfde kam. Misschien zou u beter ook niet alle professionele fokkerijen over dezelfde kam scheren.

19/11/2003

Klaas Vandenberghe, Poperinge

Wij hebben bij jullie een golden-retriever gekocht en we hebben hem Tibo genoemd. Hij stelt het zeer goed. De eerste nacht is goed verlopen. Hij plast soms nog eens binnen maar na enkele weken komt dat in orde. We gaan ook met Tibo naar de hondeschool en hij is daar zeer gelukkig mee. Tot ziens en bedankt.

17/11/2003

d wensch , lissewege

hoi wij hebben een schat van een amstaff gekocht bij jullie begin augustus 2003. mij vraag is nu er zat er nog ene in het nestje een bruin gestroomd is die ook bij een gezin terecht gekomen. Wij hebben indertijd de zwarte genomen, en spike gedoopt. hij voldoet volledig aan onze verwachtingen en is al uitgegroeid tot een prachtig beest. Indien de persoon het leest die spike zijn broer gekocht heeft zouden wij graag eens in contact komen. groetjes

15/11/2003

sylvie sylvie, kortrijk

hallo ik heb een amerikaan stafford die ik gered hebt uit zijn nood maar een hond van twee jaar kan je dat nog heropvoede, (opnieuw) = +die blaft nooit is da normaal

**** ANTWOORD: Een oudere hond is al grotendeels opgevoed en sommige punten kunt u niet meer veranderen. Per hond is dat verschillend en het hoeft niet bij elke oudere hond voor te komen, maar feit is wel dat zijn karakter is gevormd en daar moet u verder mee werken. Nu is er nog geen man overboord want een oudere hond kunt u met een heleboel geduld heropvoeden, al is het maar gedeeltelijk. Een oudere hond kan ook prima meedoen met de gehoorzaamheidcursussen. En dat is natuurlijk al een heel begin. Verder is het, net als bij de pup, een kwestie van geduld. Straf hem nooit zomaar of naderhand. Laat hem liever zien wat hij aan u heeft. Bijvoorbeeld: oudere honden hebben vaak last van bedelgedrag. Door hem te negeren en tijdens het eten oogcontact vermijden kan op den duur heilzaam zijn. In een bibliotheek zijn er heel wat boeken te vinden over het opvoeden van honden. Misschien is dat een goede plaats om eens wat informatie te zoeken. ****

12/11/2003

jessica de clerck, machelen

ik zie ddod graag honden ik heb een new fondlander en een yorkschie

10/11/2003

Farah Vander Mullen, Maldegem

Goeiedag! Wij overwegen een Mopshond in huis te halen, maar hebben totaal geen benul van het prijskaartje. Wat kost zo'n hondje? Alvast bedankt voor uw antwoord.

**** ANTWOORD: gelieve voor vragen over hondjes te telefoneren naar 0495-24.74.89 of een email te sturen naar info@acantus.be.****

10/11/2003

Dirk Devriest,

Nadat ik vele particuliere fokkers bezocht heb kocht ik twee maand geleden een pup bij Acantus. Onze pup stelt het heel goed en is werkelijk de hond van onze dromen. Bedankt Acantus! Jullie professionele organisatie en de begeleiding van de super-dierenkliniek Causus te Oudenburg hebben mij er van overtuigd dat de echte broodfokkers de particulieren zijn. Ik werd ontvangen als een koning, mocht alles vrij bezichtigen en nog nooit zag ik zo veel dierenliefde op één plaats. Ik denk dat mijn hondje zelfs moeite gehad heeft om jullie warme nest te verlaten ... ;-)
Doe zo voort zou ik zeggen.

 

   Acantus Rashonden
   Oude Brugseweg 110
   8460 Oudenburg
   GSM + 32 495 24 74 89
   GSM +32 474 32 48 97
   info@acantus.be

 
 

Openingsuren => 0495 24 74 89 of info@acantus.be
Maandag -   10u00 - 18u00 
Dinsdag.  -   10u00 - 18u00
Woensdag -  10u00 - 18u00
Donderdag & Feestdagen   GESLOTEN
Vrijdag        13u -17u30
Zaterdag     10u00 - 17u00
Zondag       10u00 - 17u00

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De Ouders van Uw pup

Wanneer U op zoek bent naar een nieuwe huisvriend. Is het zeer belangrijk dat U de juiste keuze maakt.
Heeft U niet echt een idee welk ras bij U zou passen? Kom gerust een kijkje nemen bij ons, aan de hand van Uw wensen en verwachtingen kunnen wij, samen met U zoeken naar de ideale hond voor U. We kijken samen met U wat het beste zou passen in Uw levenstijl, in Uw gezin. We geven U ons advies en helpen U dus graag verder. 
Wij tonen U met plezier onze kraamafdeling. Eveneens de ouders van de pups kunt U steeds bij ons hier ter plaatse ontmoeten. Dit geeft U een beeld van hoe de schattige pup er later zal uitzien eens hij/zij volwassen is.
Als pup is hij maar even, als volwassen hond voor de rest van zijn leven !!
 

 
 

Ontmoet Uw pup vanaf de geboorte !

Wenst U dat wij U op de hoogte houden van een aankomende of een toekomstige geboorte? Dan kunnen wij U op onze wachtlijst plaatsen. Dit kan door ons een mail te sturen, wij bezorgen U de nodige info wat U dient te doen om op de wachtlijst geplaatst te worden.
Staat U op de wachtlijst? Van zodra de pups geboren worden, krijgen de mensen op die op onze lijst staan een seintje met dit vreugdevolle nieuws. Pas enkele dagen later kondigen wij het aan op onze website zodat iedereen het kan zien. Maw eens U op de lijst staat heeft U een voorsprong. 
Eens U de mailing ontvangen hebt met het heugelijke nieuws kan er dan op kraambezoek gekomen worden. 
Er is geen enkele verplichting verbonden aan deze lijst. U wordt enkel verwittigd van de geboorte.